Farmaco

Політика конфіденційності

 

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ 

Дана політика конфіденційності розроблена у відповідності до чинного національного законодавства та встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання, розкриття та передачу персональних даних користувачів сайту www.farmaco.ua (далі - Політика).

Власником персональних даних є компанія - ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФАРМАКО», зареєстрована за адресою: 08133, Київська область, Києво-Святошинський район, м. Вишневе, вул. Балукова, 21, код ЄДРПОУ 20037376 - далі «ФАРМАКО».

ФАРМАКО відповідно до чинного законодавства приділяє велику увагу захисту та обробці Ваших персональних даних як користувачів сайту www.farmaco.ua (далі - Сайт).

Мета ФАРМАКО - надати Вам повну інформацію і контроль щодо обробки Ваших даних і наявності інструментів, які дозволять Вам скористатися правами, що випливають із чинного законодавства в сфері захисту персональних даних.

 

ОТРИМАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

ФАРМАКО використовує Ваші персональні дані, тому що Ви вирішили використовувати наш сайт www.farmaco.ua або погодилися отримати комерційну інформацію на адресу електронної пошти, вказану на Сайті. Сайт керується Умовами, з якими Ви можете ознайомитися тут - Умови використання Сайту.

Вам вирішувати, чи надавати і які саме дані Ви хочете нам надати. Користувачі сайту можуть переглядати сторінки сайту не повідомляючи про себе жодних персональних даних.

Але пам'ятайте, для надання послуг, пов'язаних із резервуванням, замовленням, покупкою та отриманням необхідних Вам товарів, представлених на Сайті, нам потрібні Ваші контактні дані для того, щоб ми могли зв'язатися з Вами, підтвердити замовлення, зарезервувати замовлення і підготувати Вам товар для продажу в аптеці чи здійснити продаж та організувати Вам доставку товару кур’єрськими службами доставки на зазначену Вами адресу.

Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити, видалити) надану ним персональну інформацію або її частину, скориставшись функцією «Особистий кабінет».

 

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, ЯКІ МИ ЗБИРАЄМО

Під час користування Сайтом, ми здійснюємо збір та обробку персональних даних користувача, пов’язаних з ідентифікацією, аутентифікацією, авторизацією, відновленням пароля, відправкою інформаційних матеріалів за згодою користувача, відповідями на запити та листи користувача, отриманням заявок на придбання товару, залишенням відгуків щодо якості обслуговування, для реєстрації в програмі знижок, отримання рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші, іншої інформації про діяльність, серед яких можуть бути наступні персональні дані:

а) прізвище, ім’я, по батькові, телефон, електронна адреса;

б) інші персональні дані, надані користувачем при заповненні реєстраційних форм;

Також при використанні користувачем сайту, ми здійснюємо збір та обробку даних користувача, а саме:

Під час користування користувачем Сайтом можуть бути присутніми коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи можуть отримувати дані.

Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

 

ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми здійснюємо обробку персональних даних користувача будь-якими способами з метою належного надання користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення пароля, отримання заявок на резервування для подальшого придбання товару, продаж товару, оброблення платежів, проведення розрахункових операцій, ведення бухгалтерського обліку, надання звітності, відправки інформаційних матеріалів за згодою користувача, відповідей на запити та листи користувача, залишення відгуків щодо якості обслуговування, для реєстрації в програмі знижок, отримання рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, іншої інформації про нашу діяльність).

Персональні дані користувача ми отримуємо від користувача при оформленні замовлення через корзину, при оформленні замовлення за телефоном, вказаним на сайті, і при реєстрації самим користувачем (створення облікового запису). Персональні дані користувача заповнюються користувачем (при оформленні замовлення через корзину або при реєстрації).

Для оформлення замовлення через корзину сайту, користувач повинен:

При реєстрації в системі Вас як нового користувача, на вказаний номер телефону прийде повідомлення з паролем для підтвердження реєстрації. Тоді Ви зможете самі змінювати Ваші персональні дані, а також відстежити статус Вашого замовлення.

Щоб зареєструватися на сайті, користувач повинен уважно ознайомитися з даною політикою конфіденційності та висловити цілковиту згоду з її умовами шляхом натискання кнопки «Зареєструватися».

Оформлюючи замовлення товару або реєструючись на даному сайті і вносячи персональні дані або надаючи ці дані за телефоном, вказаним на сайті, користувач дає свою однозначну згоду з умовами цієї Політики. Користувач підтверджує право ФАРМАКО отримувати, зберігати, обробляти і розкривати свої персональні дані на умовах даної Політики. Надаючи згоду на обробку своїх персональних даних, Ви також підтверджуєте, що повністю розумієте цільове призначення Сайту та цілі обробки Ваших персональних даних.

Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення самим користувачем до безпечного зберігання свого пароля і логіна, що дає доступ до його персональних даних, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису, персональним і іншими даними користувача. ФАРМАКО не несе відповідальність за збитки завдані таким доступом.

Ми рекомендуємо користувачам використовувати складні паролі, що складаються з цифр і букв. Змінити пароль для доступу до своїх даних Ви можете, скориставшись функцією «Особистий кабінет» і зайшовши в розділ «Профіль».

Обробка персональних даних здійснюється ФАРМАКО повністю в електронній формі з використанням засобів інформаційної (автоматизованої) системи. Обробка персональних даних здійснюється в дата-центрах (серверах) компанії. Всі Бази персональних даних, які належать Компанії, знаходяться в дата-центрах або за адресою Компанії.

 

ЦІЛІ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧА

Якщо Ви є Користувачем нашого Сайту, ми обробляємо Ваші персональні дані для наступних цілей:

Ми зосереджені на прозорості обробки Ваших персональних даних. Якщо у Вас виникли питання про процес або правилах обробки, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Ми обробляємо Ваші дані відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» №2297-VI від 01.06.2010 р., гарантуючи, що вони залишаються коректними і актуальними. Тому, час від часу, ми будемо нагадувати Вам про необхідність поновлення даних, шляхом направлення повідомлення на вказаний Вами телефон або адресу електронної пошти.

Ваші персональні дані не будуть оброблені для автоматизованого прийняття рішень без Вашої згоди.

 

УМОВИ НАДАННЯ ДОСТУПУ ТА ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми не передаємо персональні дані користувача третім особам, крім випадків визначених законодавством України та даною Політикою.

Розкриття персональних даних користувача при замовленні товарів на даному сайті здійснюється тільки в тому обсязі, який необхідний для ідентифікації користувача, його замовлення та укладення договору купівлі-продажу замовлених товарів.

Ми передаємо Ваші дані компаніям, які співпрацюють з нами при виконанні договору купівлі-продажу замовлених Вами товарів:

а) Залежно від способу доставки товарів - ми будемо надавати Ваші дані, необхідні для доставки товару, одній з наступних осіб:

б) Залежно від Вашого вибору способу оплати придбаних товарів, ми поділимося Вашими даними з наступним особами:

в) Ми також можемо ділитися Вашими персональними даними з іншими організаціями з вищевказаних категорій, з якими ми будемо встановлювати договірні відносини.

Ваші персональні дані можуть бути передані третій особі без додаткового повідомлення про таку передачу відповідно до вимог чинного законодавства України, рішення суду або акту суб'єкта владних повноважень. Вимоги щодо розкриття персональних даних можуть бути оскаржені, якщо ФАРМАКО вважатиме, що на це є законні підстави, однак ми не беремо на себе такого зобов'язання.

ФАРМАКО не несе відповідальності за обробку і розкриття персональних даних третім особам, які не перебувають у власності або під управлінням компанії, фізичними особами, які не є працівниками компанії.

 

ЯК ДОВГО ЗБЕРІГАЮТЬСЯ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ КОРИСТУВАЧА

Надані Вами персональні дані будуть зберігатися в такий спосіб:

а) Необхідний час для реалізації договору купівлі-продажу, а також підтвердження наших зобов'язань та можливих вимог або захисту від претензій, які можуть бути спрямовані проти нас, але не більше 3 років з дати надання Вами Ваших даних;

б) Якщо Ви відправляєте запит на видалення свого облікового запису на Сайті, ми можемо зберігати Ваші дані протягом часу, необхідного для підтвердження наших зобов'язань і можливих вимог або захисту від вимог та претензій, які можуть бути спрямовані проти нас, але не більше 3 років з дати передачі нам Ваших даних.

 

ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми вживаємо всіх необхідних організаційних, технічних заходів та заходів для захисту конфіденційності даних користувачів.

Ми використовуємо цілий ряд заходів по забезпеченню безпеки, щоб звести до мінімуму ризик розкрадання даних, втрати, знищення, такі як брандмауер-система, антивірусні системи безпеки і анти-спам, внутрішні процедури доступу, обробки даних і аварійного відновлення, багаторівневе резервне копіювання. Наш Сайт забезпечує дуже високий рівень безпеки за рахунок використання брандмауера веб-додатків (WAF) і системи безпеки від атак DDoS, який відрізняється високим рівнем шифрування HTTPS / SSL відповідно до прийнятих передових практик. Ми працюємо з ретельно відібраним хостинг-провайдером, який атестований в галузі управління якістю ISO 9001 та AQAP-2110, а інформаційна безпека управління сертифіковані відповідно до ISO / IEC 27001. Потрібно відзначити, однак, що використання Інтернету завжди несе в собі ризик виникнення конкретних інцидентів в області безпеки, але ми запевняємо Вас, що завдяки регулярним процедурам перевірки інформаційних систем і їх оновлень, а також активного моніторингу критичних точок системи, даний ризик ми намагаємося звести до мінімуму.

Тільки ті працівники сайту, яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібен доступ до персональних даних користувачів, мають доступ до інформації про користувачів. Всі співробітники, що мають доступ до інформації про користувачів прийняли на себе зобов’язання по нерозголошенню інформації про користувачів третім особам.

Також з нашими партнерами, з якими встановлені договірні відносини по наданню Вам як користувачу відповідних послуг прописані умови щодо нерозголошення та захисту інформації.

 

ПРАВА КОРИСТУВАЧА ЩОДО ОБРОБКИ ЙОГО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, передбачені чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Згідно Закону, у Вас є ряд прав відносно передачі Ваших персональних даних нам:

a) Право знати, як обробляються Ваші персональні дані - якщо у Вас є питання про те, чи обробляємо ми Ваші дані і як обробляємо, зв'яжіться з нами, відправивши запит на електронну адресу служби підтримки користувачів сайту www.farmaco.ua. Ми будемо раді відповісти на них;

б) Право доступу та оновлення даних - Ви завжди маєте доступ до своїх особистих даних в свого облікового запису на Сайті, зайшовши в «Особистий кабінет» в розділ «Мої дані». Ви можете редагувати надані нам дані і оновлювати їх;

в) Відповідно до положень, викладених в Законі, у Вас також є права на:

 

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК, ПИТАННЯ ТА ПРОПОЗИЦІЇ

Всі пропозиції або питання з приводу цієї Політики та ваших персональних даних, що обробляються Ви можете повідомляти в службу підтримки користувачів сайту www.farmaco.ua, e-mail: apt1@farmaco.ua

 

ЗМІНА ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми маємо право змінити умови політики конфіденційності. В такому випадку ми замінимо текст документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути інформованими про те, як ми захищаємо персональні дані своїх користувачів.